Melhushallen

Kamparrangement i Melhushallen.

FØR ARRANGEMENTET

Meld fra til Åshild Langørgen, på mob. 95134114, messenger melding eller mail til ashild.langorgen@skatteetaten.no.

Skriv hvem som er kamparrangementsansvarlig og tilsynsvakt. Kassen kan ofte hentes fredags kveld i hallen etter avtale med Inger Mærk, 90942627. Tilsynsvaktnøkkel må det også avtales henting av på fredag, avtal med D2.

Kamparrangementansvarlig

Møter 5 kvarter før første kamp. Teller over kassen og overleverer denne til kjøkken/kiosk. Kobler opp musikkanlegget i hallen og sekretariatet ordnes. Sjekker at alt er i orden og at alle vet hva de skal gjøre

Tilsynsvakt

Møter opp 5 kvarter før første kamp. Setter opp garderobefordeling.

Sekretariat

Møter opp 3 kvarter før første kamp. Sekretariatet finner tavla i tilsynsvaktbua. Setter opp tavla og flytter ut bord som skal brukes. Stiller inn på riktig tid og sjekker at musikkanlegg og mikrofon er klar til bruk.

Kobler til router og henger den på veggen bak sekretariatet og gjør klar Tab`er til bruk av LIVE føring. (to stk). SUPERBRUKER TIL LIVEFØRING:

Brukernavn: melhusil

Passord: mil/gil123

Viktig at alle kamper «føres» LIVE, også G/J 10 og 11, selv om resultat og målscorere ikke registreres. Dette fordi Regionen skal se at kampen er spilt og at dommerne skal få betaling.

Legger frem et grønt timeout kort på hver benk før hver omgang.

Speakertjenesten er VELDIG viktig. Pass på at det alltid er en som tørr å snakke i mikrofonen før hver kamp. Spill musikk ved innmarsj. Lagene/dommere presenteres og ønskes lykke til. Det er valgfritt om man har speaker under kampen.

Dommervert

Møter opp en halv time før første kamp. Skal bære gul vest som ligger i skapet i tilsynsvaktbua. Ønsker dommerne velkommen og ordner med dommere og garderobene(nøkkel i tilsynsvaktbua). Dommerverten skal fungere som en støttespiller opp mot dommerne. Ordner med kaffe, saft, frukt, vaffel, kake, (hvis dommerne ønsker får de pølse). Dommer regninger sendes nå inn digitalt av dommerne etter kampen.

Ved tilrop mot dommere under kamp av lagledere/trenere/publikum må dere gripe inn. Dette gjelder ved usportslige tilrop og ved veldig høyt engasjement rettet mot dommerne. Dere kan be sekretariatet stoppe kampen mens dette gjøres tydelig for alle parter.

Kjøkken

Møter opp 5 kvarter før første kamp. Se egen instruks.

Minihåndball

De dagene det er minihåndballarrrangement må det bakes ekstra med kaker og tas med ekstra frukt. Det kommer mange folk i hallen og det må være minst 5 personer på kjøkkenet/kiosk til enhver tid. Hvis dere går tom for frukt, kjøp ekstra. Husk at det tar tid å montere opp minihåndballmålene. Vi bruker speaker for å presentere lagene. Det kan være lurt å være flere personer som hjelper til ved oppstart av kamper da det er knapt med tid i mellom kampene.Vi spiller 2 x 13 min, med 2 minutters pause.

10 og 11 års serien.

Husk nedsenket tverrligger. Sekretariatet er ansvarlig for opp og nedtaking mellom andre kamper.

2.div damer, 3 div. Herrer og 4 div. damer

Det skal taes inngangspenger 50,- disse taes i døråpningen til 2 etasje, bruk loddbøker for å holde oversikt over hvor mange som har betalt inngang. Alt skal føres på izettle også loddsalg hvis vi har dette. Trenere og alle barn har gratis inngang.

Det vil ofte komme noen fra seniorlagene å hjelpe til med å ta inngangspenger. Start med dette i alle fall 1 time før kamp.

Kampkort.

Blanke kampkort finnes i tilsynsvaktbua eller i den hvite boksen. Man trenger ikke kampkort når vi fører LIVE.

Kamptider.

Minihåndball 2 x13
10 2 x 15
11, 12, 13 og 14 års 2 x 20
15,16 og 18 års 2 x 25
Senior 2 x 30

Etter arrangement.

Lørdag avtales levering av kassen til søndagens kamparrangementsansvarlig. Søndag skal kassen leveres til Inger Mærk, Melhusvegen 165.