Håndballglede for alle

Melhus Håndball er en klubb der alle skal få lov å utvikle seg. Hos oss kan du bli så god du vil. Vi backer deg – men du må gi alt.

Som en frivillighets-, medlems- og foreldredrevet organisasjon – trenger vi hjelp fra alle; klubbens ledelse, tillitsvalgte, trenere, spillere og foreldre/foresatte – til å delta aktivt og positivt i klubbens visjon; «Håndballglede for alle».

Vi spiller håndball – fordi det er gøy.

Hensikt

Som i gamledager, men også i dag – skal vi legge til rette for håndballglede for alle – i mange år fremover. Den store aktiviteten håndballen skaper – gir et ansvar som en stor samfunnsaktør. Gjennom å skape gode miljøer, ønsker vi at håndballen skal være et sted der alle kan finne tilhørighet. Det er ekte håndballglede.

Melhus Håndball er en ÆESTOLT™ klubb. Vi forplikter oss til ÆESTOLT sine verdier. ÆESTOLT er en bevegelse.  

Det handler ikke om å vinne kamper – men hverandre. Ikke bare en medspiller, men medmenneske. Les mer på http://æestolt.no.

Image with visual parallax effect

Klubbstyrt

Melhus Håndball er en klubbstyrt virksomhet (ref. Norges Håndballforbund sine reglement for klubbsamarbeid) – som en del av hovedlaget til Melhus Idrettslag (stiftet 1898). Vi trener hovedsakelig i Melhushallen, Horghallen og Lundahallen.